FIDUKO, BERCHEM (21/9/09)

Dit jaar had Eric voor zijn verjaardag in plaats van het traditionele “natje en droogje” voor een 15-tal medewerkers een verrassing in petto.
Tijdens de middagpauze ontstond er een geheimzinnige bedrijvigheid in zijn kantoor. Even later werden wij aan de hand van een lijstje 1 voor 1 in een kamer verwacht. Bij het binnentreden van de ruimte verwelkomde Els ons met zachte muziek en kregen we een korte verduidelijking van wat ons te wachten stond : een energiegevende drukpuntmassage. Diegenen, die niet onmiddellijk aan de beurt kwamen, zagen telkens na een kwartiertje een collega met een glimlach om de lippen terug verschijnen.
Enkele reacties: “leuke verrassing, welkome afwisseling, even onwennig maar daarna heel ontspannend, rustgevend, de spanning wordt uit het lichaam getrokken, leuk idee om de werkstress te verlichten, dat had wel langer mogen duren, voor herhaling vatbaar”.
Unaniem: een deugddoende ervaring, een rustpunt tijdens een drukke dag op het accountantskantoor met zijn tijdsdruk en deadlines, een schitterende incentive….
En, volgens sommigen, eveneens een superidee voor een avondje met vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *